EXCLUSIV. „Specialistul” în pariuri a marcat din nou! Golul de aur i-a adus 4 miliarde de lei vechi!

picnic iulius1000x100

Norocul îi surâde din nou unui caransebeșean! Medicul stomatolog care se dovedește specialist în pariuri sportive a câștigat 400.000 de lei la agenția de pariuri Mozzart Bet din Oțelu Roșu. Este pentru a doua oară când medicul a obținut un asemenea câștig în ultimii trei ani.

Să câștigi aproape 5 miliarde lei vechi este ceva, dar să repeți figura, ăsta da noroc cu carul! După ce, în urmă cu trei ani, caransebeșeanul, pasionat de fotbal și pariuri, a câștigat 480.000 de lei, azi-noapte, în jurul orei 4.00, specialistul a așteptat și ultimul gol în minutul 90 și chiar ultima fază de joc în Campionatul Columbiei. Acest gol îi aduce câștigul tânărului caransebeșean, pariind pe meciuri cu trei goluri pe joc. El a aplicat o schemă în care trebuia să se înscrie minimum 3 goluri pe meci, în 8 meciuri jucate în 24 de ore, aceeași schemă pe care a folosit-o și acum 3 ani, atunci fiind 18 meciuri câștigătoare.

Mie asta îmi place, să mă lupt cu sistemul, NU cu cel politic, ci cu cel sportiv, la pariuri! Banii nu-mi lipsesc pentru că îmi câștig existența profesând ca medic stomatolog. Acești bani îi pun în contul băiatului meu, deoarece îmi doresc ca viața lui să fie cât mai frumoasă și lipsită de griji”, a declarat câștigătorul a sute de mii de lei.

leader board 728 x 90 px

Caransebeșeanul, specialist în pariuri sportive, a pus un bilet de 250 de lei de 8 ori, astfel că, plătind la casa de pariuri un total de 2.000 de lei, a câștigat 400.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Câștig fabulos la pariuri! „Specialistul” din Caransebeș a luat 4,8 miliarde cu un gol marcat în minutul 85!