EXCLUSIV. Câștig fabulos la pariuri! „Specialistul” din Caransebeș a luat 4,8 miliarde cu un gol marcat în minutul 85!

Noroc chior sau știință!? Caransebeșul, inima ortodoxiei Banatului Montan, se laudă cu un nou record de câștig la pariuri sportive! De această dată, aproape 5 miliarde de lei vechi vor intra în contul unui caransebeșean pasionat de fotbal și de pariuri!

După ce, în urmă cu câteva luni, patru prieteni din Caransebeș au câștigat împreună aproape 7 miliarde de lei vechi, acum un alt gugulan a dat lovitura. Este vorba de un tânăr care a jucat, marți, de opt ori același bilet pentru care a plătit câte 20 de lei, la o casă de pariuri din municipiu și până la miezul nopții a știut că a devenit miliardar.

„Cu o săptămână înainte am jucat la tenis pe 16 meciuri și am trecut pe lângă 1 miliard și 800 de milioane vechi, pentru că au ieșit 15 meciuri din 16 și am câștigat ȘANSA de 8.600 de lei. Acum Dumnezeu m-a ajutat, deși am avut ghinion în ziua aceea pentru că nu am avut suficienți bani la mine. Eu joc doar cu 100 de euro biletul. Vă dați seama ce sumă era dacă puneam 100 de euro pe bilet. Așa am pus câte 20 de lei pe bilet, care a ieșit câștigător a 60.000 de lei. Înmulțit cu opt bilete câte am pus sunt 480.000 de lei”, a dezvăluit fericitul câștigător  pentru expressdebanat.ro. La acești bani, dacă i-ar fi ridicat numerar, i s-ar fi reținut 125.000 de lei impozit, așa că jucătorul a hotărât ca banii să-i intre treptat în cont.

CITEȘTE ȘI: Câștig istoric în Caransebeș! Cu doar câțiva lei, 4 norocoși au câștigat aproape 7 miliarde! [VIDEO]

„Am avut emoții, nu pot să spun că nu, e acea adrenalină care mă tot împinge să joc. Anul trecut am câștigat 800 de milioane de lei vechi, tot pe fotbal. Cred că sunt un norocos, dar și studiez toate meciurile, chiar mă uit la ele. Atunci am urmărit toate cele 18 meciuri, marți seara, ultimul meci a început la 21.45 și până în minutul 85 am stat cu tensiune. Erau 17 care îmi ieșiseră și mai erau 5 minute din acest meci. Chiar atunci s-a marcat golul de care aveam nevoie. Oxford City – Cheltenham 2-1, pentru că am jucat în sistem 3+, adică să se înscrie minimum trei goluri într-un meci”, a precizat tânărul miliardar.

Câștigătorul celor 5 miliarde de lei vechi este căsătorit și are un băiețelul de 2 ani și 7 luni, iar banii care-i vor intra în cont eșalonat vor fi investiți pentru a-și extinde afacerea în Timișoara. El spune că toți banii câștigați din pariuri s-au întors tot în pariuri, însă o asemenea sumă este record atât pentru el, cât și pentru casele de pariuri din Caransebeș. Din motive mai mult decât evidente, identitatea marelui câștigător nu va fi divulgată. Să-i spunem „Specialistul”!

Sursă foto: prosport.ro