Cel puţin aşa susţin procurorii care l-au trimis în judecată pe locotenentul temutului Dan Mîndriloiu în alte două dosare decât cel în care e acuzat pentru tentativa de asasinat a unui om de afaceri din Reşiţa.
Mihaela şi Adrian Ghiţu au fost primii care au semnalat poliţiştilor faptul că pe raza judeţului există o grupare infracţională ce se ocupă cu şantajarea oamenilor de afaceri prin acte de violenţă şi ameninţări cu moartea. Se întâmpla în 2009. Bogdan Bujor şi ceilalţi indivizi foarte periculoşi, după cum o dovedesc faptele de care sunt acuzaţi, au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv abia în 2012, când acţiunile lor au reuşit să şocheze un judeţ întreg.
În perioada septembrie – octombrie 2009, firma lui Bujor a executat unele lucrări la un imobil aparţinând familiei Ghiţu. Aceştia au reclamat Poliţiei Bocşa faptul că, deşi au achitat contravaloarea lucrărilor, Bujor le solicită nejustificat încă 3.000 de euro exercitând acte de ameninţare şi şantaj. O săptămână mai târziu, oamenii au mers din nou la Poliţie, reclamând că maşina lor a fost stropită cu vopsea. Peste alte câteva zile, acelaşi autoturism a fost incendiat cu un cocktail molotov. Poliţiştii s-au mişcat inexplicabil de greu, iar în ziua de 1 decembrie 2009, Mihaela Ghiţu s-a trezit cu doi indivizi în cabinetul medical în care lucrează. A fost îmbrâncită şi bătută cu o bâtă de baseball, solicitându-i-se să-i plătească „datoriile” lui Bogdan Bujor. „Începând cu data de 20.10.2009, în repetate rânduri, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, cu distrugerea bunurilor părţilor vătămate, Adrian şi Mihaela Ghiţu, în scopul de a-i constrânge pe aceştia să plătească o presupusă datorie de 3.000 de euro pentru care a pretins penalităţi zilnice de 1.000 de euro”, au reţinut procurorii în materialul de urmărire penală.
Bujor şi Aaron Ungureanu, cel care a lovit cu bâta de baseball, sunt judecaţi în prezent pentru şantaj, complicitate la infraţiunea de şantaj şi vătămare corporală gravă. Primul dintre ei e inculpat şi în dosarul tentativei de asasinat, unde răspunde pentru constituire sau aderare la un grup infracţional organizat şi riscă până la 20 de ani de închisoare.