Alţi traficanţi de droguri, în judecată!

Procurorii de la Crimă Organizată din Caraş-Severin au tot mai mult de lucru la Caransebeş, care a devenit în ultima vreme un adevărat fief al consumatorilor şi dealerilor de droguri.

Nu mai puţin de opt tineri din Caransebeş şi Oţelu Roşu au fost condamnaţi în ultimul an pentru trafic de droguri. Alţi trei au fost identificaţi de procurorii DIICOT şi trimişi în judecată pentru trafic de cannabis. Este vorba despre Cristian Cătuţă şi fraţii Cornel şi Dorin Mateescu, despre care existau informaţii că vând droguri, în special în Caransebeş. Aceştia au vândut în mai multe rânduri droguri de risc investigatorilor sub acoperire şi, susţin surse apropiate anchetatorilor, aveau o cultură de cannabis care a fost compromisă odată cu începerea lucrărilor la centura oraşului.
Cei trei sunt judecaţi în stare de libertate şi au toate şansele să scape cu pedepse cu suspendare, aşa cum Tribunalul Caraş-Severin a aplicat şi în cazul traficanţilor de la clubul „Million” şi din zona Restaurantului „Nord”.

CITEŞTE ŞI:

La Caransebeş, 60 de lei gramul de cannabis

 

Traficanţii de droguri din Caransebeş merg la închisoare

 

foto: Facebook