EXCLUSIV. Referendum pentru demiterea lui Romeo Dunca! Popa și Vela să se spele cu el pe cap!

dunca referendum

Dacă Marcel Vela și Nelu Popa nu-l trimit acasă de la Consiliul Județean pe Romeo Dunca, atunci PSD îi cheamă la urne pe cărășenii dezamăgiți de administrația Dunca.

Un an de mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin a fost suficient pentru Romeo Dunca să convingă. Să convingă că locul său e oriunde în altă parte numai în administrația publică și în politică nu. Cel puțin asta susține senatorul Ion Mocioalcă. „Eu mi-am arătat în repetate rânduri indignarea față de felul în care sunt gestionate problemele din Caraș-Severin. I-am rugat, acum le spun imperativ celor care l-au adus pe Romeo Dunca în fruntea județului să se spele cu el pe cap și să-l ia cât mai grabnic de acolo pentru că nu aș vrea să trăiască locuitorii județului după același scenariu pe care îl pregătise Florin Cîțu pentru România. N-aș vrea să ajungem la gesturi extreme, la referendum, să-l demitem noi, pentru că în momentul de față se dovedește a fi un personaj sinistru, care e depășit de situație, e depășit de problemele Carașului. Bine, e și e normal să fie așa pentru că el nu a trăit acolo. Din elicopter Carașul se vede într-un fel și când cobori la firul ierbii este cu totul și cu totul altceva.”, a comentat parlamentarul de Caraș-Severin, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro.

Practic, Mocioalcă îi cere lui Marcel Vela să recunoască public că s-a înșelat cu Romeo Dunca. Așa cum liderul PNL Caraș-Severin a mai făcut-o în trecut și le-a cerut scuze cărășenilor pentru alegeri mai puțin inspirate. Aceeași solicitare îi e făcută și lui Nelu Popa, omul care l-a făcut președinte pe Romeo Dunca prin numărul mare de voturi ce i l-a asigurat în Reșița. „Am făcut un apel la responsabilitate, cei care l-au adus, să ne scape de el, în primul rând este datoria lor! Dacă nu vor înțelege, vom vedea ce măsuri o să luăm. Opoziția în CJ își face treaba!”, a mai spus Ion Mocioalcă.