Cultură outdoor de cannabis, descoperită în Caraș-Severin! Polițiștii au găsit peste 160 de kilograme de plante

cultura cannabis

Peste 160 de kilograme de plante au fost descoperite pe diverse terenuri neamenajate din Caraș-Severin. Doi tineri au pus la punct o cultură outdoor, dotată cu sistem de alimentare cu apă, de prelucrare și uscare rapidă a plantelor, pentru care foloseau inclusiv fertilizatori speciali de creștere rapidă!

Doi bărbați de 25 și 26 de ani, din Caraș-Severin și Timiș au fost prinși marți în flagrant în timp ce transportau droguri de risc, recoltate dintr-o cultură outdoor.

Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați și-ar fi procurat diferite instrumente de pe internet și ar fi cultivat, pentru consum propriu și pentru distribuție, pe diferite terenuri neamenajate din Caraș-Severin, o cultură outdoor de cannabis, dotată cu sisteme de alimentare cu apă și dispozitive de prelucrare și uscare rapidă a drogurilor, folosind inclusiv fertilizatori destinați dezvoltării rapide a plantelor.

După recoltare și prelucrare, drogurile ar fi fost vândute, direct sau prin intermediari, în rândul unor tineri din Timișoara și Caraș-Severin.

Polițiștii au descoperit și ridicat o cultură outdoor, formată din 50 de plante de cannabis ajunse la maturitate, în greutate de peste 160 de kilograme.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Tribunalului Caraș-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare de droguri de risc în vederea consumului și trafic de droguri de risc.