Polițistul care a făcut-o de oaie sfidează Legea

Polițistul Vasile Isac, acuzat în rândurile cotidianului online Express de Banat de faptul că îi sfidează pe localnicii din Bocșa, este acuzat acum că ar trata și Legea cu același dezinteres.

Localnica Monica Ciorogariu, care a încercat să facă dreptate în numele tatălui său, este hotărâtă să meargă până la capăt cu demersurile sale, prin care dorește să demonstreze faptul că polițiștul Vasile Isac este un om de o moralitate îndoielnică.

Acuzat în repetate rânduri că ar fi făcut să dispară în mod misterios mai multe documente din dosarele oamenilor care au depus plângere la Poliția Bocșa, acum acesta este acuzat că ar locui într-un imobil în curtea căruia se ridică ilegal un alt corp de clădire. Femeia a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții, instituție care i-a confirmat temerile. De altfel, răspunsul de la Direcția Regională în Construcții Vest nu a întârziat să apară.

CITEȘTE ȘI: Un polițist este acuzat că o face de oaie. Citește aici motivele!

„Controlul efectuat de către DRC Vest CCICLC Caraș-Severin și Primăria orașului Bocșa a pus în evidență faptul că la adresa menționată de dumneavoastră se află în curs de execuție o construcție cu regim de înălțime P+M, lucrări care pot fi realizate numai cu respectarea autorizație de construire, precum și a reglementărilor privind proiectarea și executarea construcțiilor, potrivit prevederilor art. 3 din Legea nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Investitorul nu a fost prezent la verificările efectuate, iar din evidențele Primăriei Orașului Bocșa nu a rezultat că a fost emisă autorizație de construire pentru execuția acestor lucrări”, se arată în răspunsul dat de directorul instituției, Dan Constantin. Din aceeași adresă reiese că proprietarul imobilului a fost sancționat contravențional.

La rândul său, Monica Ciorogariu este de părere că e inadmisibil ceea ce se întâmplă. Am fost sigură încă de la început că acest domn inspector Vasile Isac își face legea singur, în funcție de cum dorește domnia sa. Tocmai din acest motiv am înștiințat și alte instituții de stat. Mai exact, acestea ar trebui să verifice modul în care acesta își desfășoară activitatea zi de zi”, a spus femeia.

 

banner 1000 x 100 hd