De ziua lui, in memoriam Gheorghe Magas!

Profesorul care a făcut istorie la Liceul C.D. Loga este omagiat astăzi de către cei care l-au cunoscut și i-au apreciat munca didactică și activitatea culturală, printr-o expoziție ce îi poartă numele, „Remember Gheorghe Magas”.

Astăzi, data la care ar fi împlinit 67 de ani, are loc vernisajul expoziției dedicate omului de cultură, istoricului și strălucitului profesor Gheorghe Magas. De la ora 13, în sala de expoziții temporare a Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, sunt așteptați toți cei dornici să rememoreze activitatea și viața profesorului caransebeșean.

Materialele ce fac parte din expoziție sunt cărți, fotografii,tablouri și reviste, toate aparținând profesorului Gheorghe Magas. Tot cu această ocazie, va fi inaugurată și sala din cadrul muzeului ce îi va purta numele. Întreaga expoziție va fi deschisă publicului până pe 15 martie.

Pe parcursul vieții, profesorul Gheorghe Magas și-a împletit activitatea didactică cu cea de consilier județean și consilier local, ocupând și o funcție la conducerea Inspectoratului Școlar Județean în perioada 2004-2007. Însă ceea ce îl reprezintă cu adevărat este ampla carieră didactică în calitate de profesor de istorie la Liceul C.D. Loga din Caransebeș.

banner 1000 x 100 hd