EXCLUSIV. „Penalul” Ghiorghioni are onoare și demnitate! De doar 2.500 de euro!

Judecat în două dosare de corupție, prins în flagrant cu șpagă și aruncând responsabilitatea producerii unui accident cu victime pe umerii unui paznic din subordinea sa, fără să recunoască însă nimic, dar și aflat în mijlocul a numeroase scandaluri cu iz penal, vicele suspendat al Consiliului Județean își apără demnitatea și onoarea. Instanța de judecată consideră că le are pe amândouă și le-a fixat și prețul!

 

Scandalurile de la Composesoratul Bucova, unde Ionesie Ghiorghioni e jupân, îndeplinind rolul de președinte, durează de ani buni. La mijloc sunt milioane de euro. Tocmai de aici ardoarea cu care Ghiorghioni și gașca sa se bat cu familia Răduță și oamenii din spatele acesteia. Interesele sunt atât de mai încât s-a ajuns la o mulțime de plângeri penale, multe dintre ele soluționate cu cântec, dar și la violență și amenințări. Jignirile au fost la ordinea zilei, și dintr-o parte, și din alta.

Sătul să fie batjocorit și umilit de Romeo Răduță, care îi este nepot, dar și de alți contestatari de-ai săi, Ghiorghioni a încercat să le închidă gura. Pe Răduță a fost la un pas să-l bage în pușcărie, după cum pretinde acesta, dar vicele suspendat al CJ a mers mai departe. „Ghiorghioni a depus o acțiune în instanță prin care solicită daune morale mai multor membri composesori din Bucova. Instanța de fond i-a dat câștig de cauză, în sensul că am fost obligați să-i achităm suma de 2.500 euro cu titlu de daune morale. L-am făcut hoț și l-am acuzat că fură banii Composesoratului Bucova. El a solicitat 100.000 de euro. Am contestat, am făcut apel la Tribunalul Caraș-Severin. Ne-am motivat apelul în principal prin faptul că Ionesie Ghiorghioni a fost prins în flagrat cu mită, reținut și arestat preventiv. Cu alte cuvinte, se adeverește ce am spus noi. S-a simțit jignit, a pretins că i-am adus atingere imaginii sale imaculate dobândite ca urmare a muncii corecte în fruntea județului”, a declarat Romeo Răduță pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. […] Scandalurile de la Composesoratul Bucova, unde Ionesie Ghiorghioni e jupân, îndeplinind rolul de președinte, durează de ani buni. La mijloc sunt milioane de euro. Tocmai de aici ardoarea cu care Ghiorghioni și gașca sa …mai multe stiri […]

  2. […] Scandalurile de la Composesoratul Bucova, unde Ionesie Ghiorghioni e jupân, îndeplinind rolul de președinte, durează de ani buni. La mijloc sunt milioane de euro. Tocmai de aici ardoarea cu care Ghiorghioni și gașca sa Sursă știre […]