EXCLUSIV: Părinţii perverşi de la Reşiţa plătesc la fel ca pentru crimă!

Adrian şi Carmen Munteanu au primit pedepse grele după ce şi-au supus în repetate rânduri fetiţa de 13 ani la perversiuni sexuale, în faţa camerei video.

Poftele bolnave ale soţilor Munteanu au fost pedepsite la fel ca o crimă de Judecătoria Reşiţa. Cei doi aşa-zişi părinţi au fost găsiţi vinovaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni. În primul rând, Adrian şi Carmen Munteanu au fost condamnaţi la opt ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă prin sisteme informatice. Pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor au mai primit o condamnare de 12 ani de puşcărie. Săvârşirea infracţiunii de perversiune sexuală a fost pedepsită şi ea cu 10 ani de închisoare. Alţi şase ani au primit pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală. “Judecătoria Reşiţa condamnă inculpaţii Munteanu Adrian Costel şi Carmen Iosefina la pedeapsa de câte zece ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, se mai arată în încheierea instanţei de fond.

Celor doi părinţi perverşi le-au fost aplicate pedepsele cele mai grele, de 12 ani închisoare, la care a fost adăugat un spor de trei ani închisoare, ei urmând ca în final să execute pedeapsa rezultantă de 15 cincisprezece ani închisoare.

Carmen şi Adrian Munteanu au fost obligaţi, în solidar, la plata sumei de 20.000 lei daune morale, către minora exploatată sexual. Mama fetei a declarat deja recurs.

Comments

  1. banatzeanul says:

    traim in Romania si d’asta se dau sentintze d’astea…nu ne miram…
    se mai mira cineva in Romania ca nu mai e nimic de vanzare?
    22 de ani au vandut care cum asi ce-au putut…
    acuma sa-si mai vanda mamele si copii handicapatii astia de la guvernare…FUCK OFF