EXCLUSIV. Om de fotbal din Caraş-Severin, condamnat definitiv la închisoare!

A scăpat de puşcărie în 2011, alegându-se doar cu o condamnare cu suspendare, dar a recidivat şi nu a mai putut ocoli închisoarea. De ieri e în spatele gratiilor!

Organizatorul de competiţii al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, fost oficial în Valea Domanului, Petru Herghelegiu, a primit în urmă cu două zile sentinţa definitivă prin care a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Herghelegiu a fost condamnat la pedeapsa de opt luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Oficialul AJF a cerut Judecătoriei Reşiţa şi, ulterior, Curţii de Apel Timişoara, schimbarea încadrării juridice date de procuror, în sensul înlăturării recidivei postcondamnatorii, dar fără succes.

DSC_2016

1000x100 casa brutarului

În octombrie 2011, Herghelegiu a fost condamnat, pentru acelaşi gen de faptă, la cinci luni închisoare cu suspendare. Recidivist fiind, instanţa i-a revocat acum beneficiul suspendării condiţionate a pedepsei din 2011 şi a dispus executarea acesteia alăturat pedepsei aplicate în prezenta cauză. În concluzie, Petru Herghelegiu va executa un an şi o lună închisoare. El s-a predat ieri organelor de poliţie pentru a fi condus în penitenciar.

Colegii de la AJF Caraş-Severin au destule motive să regrete necazurile organizatorului de competiţii. „E un mare regret pentru că e un profesionist atunci când vine vorba despre fotbal. Activitatea sa în cadrul AJF a fost foarte bună şi apreciată. Îl considerăm o eminenţă la capitolul organizării de competiţii sportive”, a declarat Florin Ştiube, specialistul în relaţii internaţionale cu mass-media al forului judeţean.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Incredibilă situaţie pentru un om pe care l-am cunoscut ca fiind de o probitate morală şi profesională ireproşabilă atât ca arbitru la Bocşa cât şi ca observator, apoi ca un activ şi corect responsabil din cadrul AJF Caraş – Severin. Din păcate un viciu extraprofesional l-a adus în situaţia aceasta şi ce-şi face omul de mai multe ori cu gura lui se numeşte…puşcărie!