EXCLUSIV. Lista firmelor evazioniste din grupul infracțional Mike Security, protejat de prefectul Ciobanu!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Express de Banat a intrat în posesia listei întocmite de procurorii DIICOT cu firmele evazioniste care au aderat la afacerea penală coordonată de Viorel Pistol, afacere în care a avut interese și fostul prefect de Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu!

Fără îndoială, în capul listei se află SC Mike Security Group SRL, dar ea cuprinde alte zeci de firme care, direct sau indirect, au sprijinit activitatea evazionistă demascată de procurori. Firme pe care DIICOT le-a inclus pe lista persoanelor juridice care au aderat la grupul infracţional organizat și pe care, în consecință, le-a pus sub acuzare.

Lista firmelor evazioniste din această afacere se prezintă astfel:

 1. SC MIKE SECURITY GROUP SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate; evaziune fiscală în formă continuată săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; spălare a banilor în formă continuată.

 

 1. SC TRUE SECURITY FORCE SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate; evaziune fiscală în formă continuată săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

 

 1. SC DRAGON STAR ORDER SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

 

 1. SC RUJISON INC SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate în formă continuată la evaziune fiscală săvârșită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

 

 1. SC JASMID PROJECT SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate în formă continuată la evaziune fiscală săvârșită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

 

 1. SC EXPERT AUTO SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate în formă continuată la evaziune fiscală săvârșită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

 

 1. SC PEN DRUNIC EXCEL SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate în formă continuată la evaziune fiscală săvârșită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.

 

 1. MC EXCLUSIVE GLOBAL LOGISTIC SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

 

 1. SC IVAN PATRICIA DESIGN SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

 

publicitate tmc 640
 1. SC PAD CONSULT SYSTEMS SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate; evaziune fiscală în formă continuată săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; spălare a banilor în formă continuată.

 

 1. SC SIMBEB ELECTRONIC SRL –cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate la infracţiunea de spălare a banilor.

 

 1. GLOBAL INTERIM – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate; evaziune fiscală în formă continuată săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive;

 

 1. SC GARDIENII SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată săvârşită prin ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

 

 1. SC COMISCARO SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; complicitate la evaziune fiscală săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 1. SC GONDOR SECURITY SRL (fostă SC GOMBOS SECURITY SRL) – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; complicitate la evaziune fiscală săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 1. SC GARDIAN GRUP CDSG SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: aderare la un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; complicitate la evaziune fiscală săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 1. SC CENTO GIMMY IMPEX SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinire a unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; complicitate la evaziune fiscală săvârșită prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive; fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 1. ASOCIAŢIA CENTRUL DE AFACERI REŞIŢA – cercetată pentru: sprijinirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor; complicitate la infracţiunea de spălare a banilor.

 

 1. SC ISREALI SPECIALIST OPERATIVE SRL – cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de: sprijinire a unui grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor; evaziune fiscală în formă continuată costând în omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

 

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/