EXCLUSIV: Încă un suspect în cazul seifului plin cu bani furat! (VIDEO)

A trecut aproape o lună de la spectaculosul furt din casa familiei Lupşac, dar seiful de o tonă şi hoţii acestuia sunt de negăsit.

Ovidiu Mihăiescu, cumnatul lui Petre Lupşac, rămâne principalul suspect în cazul dispariţiei celor aproape 400.000 de euro din garajul fostului şef al Fiscului din Oţelu Roşu. Semne de întrebare ridică însă şi bona familiei Lupşac, care la câteva zile de la descoperirea furtului a demisionat. Femeia a fost audiată de poliţişti şi chiar a avut loc o confruntare între ea şi bonă. Tânărul o acuză că a minţit şi tocmai de asta planează suspiciuni asupra lui. “Nu ştiu de ce a minţit. Eu am dovadă că în ziua în care ea spune că eu am fost în casa lui Petrică Lupşac eram plecat la Reşiţa. Acum a plecat de la ei, pentru că nu ar mai fi rezistat presiunii. Eu am solicitat procurorului să mai fac o dată testul cu detectorul de minciuni pentru a demonstra că sunt nevinovat”, a declarat Ovidiu Mihăiescu.

YouTube video

Comments

  1. alex says:

    tinere unde ai pus bani ,,,ca am eu grija de iei ,,,si de tine

  2. alex says:

    MAI BINE LE DUCI DORU BANILOR ,,DCIT SALE PORTI GRIJA ,SAU SA NU SUPORTI PIERDEREA CIND CINEVA ITI IA BANI ,,,,,,TINERE DACA AI DA DIN BANI SI LA CEI CE AU NEVIE ,,,PENTRU A TRAI ,,CEI CE AU NEVOIE DE OPERATI ,,,,VEI RAMINE O LEGENDA ,,,,,CA LA PIRNAIE TOT TE VOR BAGA ASTE ,,