EXCLUSIV. Gropile din drumurile județului și nepăsarea autorităților scot lumea în stradă! [FOTO]

În Caraș-Severin chiar nu se mai poate! Nu se mai poate circula pe o mulțime de drumuri, șoferii își distrug mașinile, iar baștanii din Consiliul Județean și băieții deștepți care știu regula împărțirii și „a lui zece la sută” își ridică averi incomensurabile. Oamenii din zona comunei Vrani nu mai rezistă, au ieșit astăzi în stradă pentru a-și arăta furia și pentru a soma autoritățile să se apuce de asfaltat. Altfel va fi rău!

DJ 573A Nicolinţ – Rusova Nouă – Rusova Veche – Berlişte – Milcoveni – Iam – Ciortea – Vrani – Mercina – Greoni este un adevărat drum al oaselor, un drum care nenorocește sute, poate mii de mașini, în fiecare an. Un drum pe care ai toate șanse să mori cu zile, o dovadă vie a batjocurii pe care cărășenii o primesc de la cei cărora le-au dat de-a lungul timpului votul. Aproximativ 20 de mașini s-au încolonat astăzi și au pornit din fața Primăriei Vrani, într-un marș de protest, spre intersecția cu un alt drum devenit celebru din cauza stării sale foarte proaste, Moravița – Orșova, DN 57. S-au adunat în special tineri din Ciortea, Mercina și Vărădia, dar și din alte localități aflate pe „drumul oaselor”.

„Starea deplorabilă a drumului județean ne-a determinat să protestăm, să ne strigăm nemulțumirea. Pe acest drum nu s-au mai executat lucrări de reparații de patru ani, iar atunci când s-au făcut au fost de proastă calitate. Au ținut până la prima poaie. Lucrări capitale nu s-au făcut la drumul ăsta de pe vremea lui Ceaușescu! Am protestat față de lipsa de interes a autorităților. Plătim taxe ca să ne rupem mașinile! Nu ne vom opri aici, vom ajunge să blocăm drumul dacă nu se intervine imediat”, a explicat unul dintre participanții la protestul spontan. Deocamdată s-au rezumat la claxoane și câteva scandări, protestul încheindu-se fără evenimente, dar la cât sunt oamenii de supărați în zonă…

 

Foto: George Evelin Mitar