EXCLUSIV. Antonia, bomba sexy care l-a „condamnat” pe Mihai Stepanescu, e fostă Miss Arad!

Intermediara șpăgilor pe care ex-primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, le pretindea și le primea de la omul de afaceri Stelian Tăune, a aprins imaginația multora care au văzut-o în preajma fostului edil. Nimeni nu s-a gândit însă că designerul e folosit pentru a-i duce lui Stepanescu plicuri cu bani murdari!

Antonia Ioana Șandru este astăzi, la 32 de ani, un designer de succes în Timișoara, dar ea s-a făcut remarcată mult mai devreme, în 2006. La acea vreme era studentă în ultimul an la Facultatea de Design din Timişoara și a fost încoronată Miss Arad. Nu era convinsă atunci dacă să aleagă o carieră în domeniul modei, ca designer vestimentar, sau să își urmeze pasiunea pentru misticism şi să devină astrolog, după cum declara frumoasa brunetă pentru gandul.info. Astrele i l-au scos în cale, probabil, și pe primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, care începuse să-și construiască o vilă. Cum Antonia Șandru începuse să lase o parte din ea în toate proiectele, apartamente, case rezidențiale, cluburi sau cafenele, după cum chiar ea își descrie munca de designer pentru amenajări interioare, primarul Stepanescu a vrut neapărat ca fosta Miss Arad să-și lase amprenta și în vila sa din Timișoara.

Antonia Șandru a vorbit, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, despre relația pe care a avut-o cu familia Stepanescu: „Am ajuns în această poveste deoarece am ajuns să fiu apropiată de familia Stepanescu, am ajuns să fim prieteni. Ne-am cunoscut în urmă cu mai mulți ani. Mi-au cerut niște păreri. Eu sunt designer de interior, iar un colaborator de-al meu care produce uși m-a rugat să-i dau un sfat doamnei Sorina Stepanescu. Eu pe dumneaei am cunoscut-o mai întâi. Le-am dat câteva sfaturi la casă, nu le-am făcut un proiect în adevăratul sens la cuvântului, așa cum se spune. Pe partea de interior i-am ajutat cu câteva sfaturi, motiv pentru care am ajuns să ne apropiem. Ulterior l-am cunoscut pe domnul Mihai. Din păcate, aceasta este situația”.

antonia

Designerul a comentat pentru Express de Banat și despre postura în care a ajuns din cauza fostului primar al Reșiței, aceea de inculpat. „Pentru mine este traumatizant, mi-e foarte greu să spun prea multe. A fost un șoc pentru toți, pentru toată lumea, deoarece eu nu știam despre ce este vorba, nu am știut nicio secundă că acele sume de bani sunt pentru asta. Inclusiv procurorul este conștient că în nicio secundă nu am știut. Din păcate, nimeni nu poate să-mi ia de pe umeri infracțiunea în sine. Regret situația, regret că nu mi s-a spus. Pe de altă parte, mie îmi pare rău și de familia Stepanescu, pentru că mi-a fost apropiată. Deși oamenii din jur spun că el s-a folosit de mine, eu nu vreau să gândesc așa. E cea mai cumplită perioadă din viața mea. Pentru mine e foarte greu”, ne-a mărturisit Antonia Șandru, asigurându-ne totodată că nu a preluat plicuri cu bani pentru Mihai Stepanescu și de la alți oameni de afaceri.

antonia sandru

Totodată, Antonia Șandru a dezmințit zvonurile care insinuau ceva mai mult între ea și Mihai Stepanescu decât o relație de amiciție și de consultanță pentru amenajarea vilei: „Mult, mult mai apropiată am fost de soția și de fiica domnului Mihai decât de dânsul. Am avut o relație mult mai apropiată cu cele două. Este o speculație de cea mai joasă categorie și, după ce s-a întâmplat, mai asta trebuia să se comenteze!”

În altă ordine de idei, astăzi, la Curtea de Apel Timișoara, se va pune în discuție menținerea ex-primarului Stepanescu în stare de arest preventiv, așa cum a hotărât Tribunalul Caraș-Severin.

tn-antonia-sandru-1tn-antonia-sandru-10

foto: gandul.info, signaturedesignstudio.ro