EXCLUSIV: 15 ani de puşcărie pentru Bogdan Bujor!

Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat în urmă cu câteva momente sentinţa de condamnare în dosarul grupării mafiote conduse de Bogdan Bujor, care încerca să pună stăpânire pe municipiul Reşiţa.

În ciuda tututor încercărilor sale de a demonta probele pe care procurorii de la Crimă Organizată le-au reţinut în sarcina sa, Bogdan Bujor a fost găsit vinovat astăzi de către magistraţii cărăşeni pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi punerea la cale a tentativei de asasinat a unui afacerist local. A fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 15 ani închisoare. Locotenenţii săi, Randi Tokar şi Ciprian Rîpanu, cei doi tineri care îl aşteptau pe omul pe afaceri în faţa apartamentului pe a-l lichida, vor sta câte zece ani în spatele gratiilor. Sorin Şonea şi Florina Urziceanu, verişorul, respectiv iubita lui Bogdan Bujor, implicaţi şi ei în grupul infracţional, au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de opt ani.

Sentinţa Tribunalului Caraş-Severin nu e definitivă şi poate fi atacată. Sorin Şonea, care s-a aflat în stare de arest preventiv alături de Bujor, Tokar şi Rîpanu, a fost pus în libertate imediat după pronunţarea sentinţei.