15 ani de puşcărie pentru criminalul psihopat

Vasile Pavel, bărbatul de 57 de ani care în vara anului trecut şi-a ucis soţia zdobindu-i capul cu o sticlă de parfum, şi-a aflat pedeapsa. Sentinţa Tribunalului Caraş-Severin nu este însă definitivă, criminalul având la dispoziţie calea de atac.

Interogat în legătură cu decesul Lidiei Pavel, în vârstă de 55 de ani, criminalul i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori, iar în faţa instanţei şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia. Cunoscut ca având probleme psihice, bărbatul a fost supus unei expertize amănunţite la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici”, specialiştii constatând că discernământul lui a fost redus atunci când a comis crima. Asta nu l-a absolvit însă de vină şi urmează să petreacă ani grei după gratii.

publicitate online in ziar Express de Banat
gif card de energie dacus 1000x100

“Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat pe inculpat pentru infracţiunea de omor calificat la o pedeapsă de cincisprezece ani închisoare. Din pedeapsa aplicată se deduce durata reţinerii şi arestului preventiv, începând cu data de 15.07.2011, până la zi”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. În plus, instanţa l-a obligat pe Vasile Pavel ca, în timpul executării pedepsei, să efectueze tratamentul adecvat afecţiunilor sale, conform Raportului de primă expertiză medico-legală psihiatrică întocmit de Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, iar după executarea pedepsei să se prezinte în mod regulat la tratament medical, până la însănătoşire.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/