EXCLUSIV “Nu e niciun prejudiciu de 20 de milioane de dolari”

Dintre cei doi tineri reşiţeni arestaţi preventiv alături de alte 11 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave, doar unul se mai află în spatele gratiilor.

Este vorba de stomatologul Laurenţiu Adam, considerat de FBI unul din creierii reţelei. Celălalt, Dorian Papavă, s-a bucurat de clemenţa magistraţilor. Tribunalul Gorj a dispus punerea sa în libertate şi a altor cinci inculpaţi: Octavian-Petru Spătariu, Damian-Dumitru-Constantin Grigorescu, Stan Liviu, Marius Ţărăngoiu şi Florin-Daniel Carcalicea. Ceilalţi şapte, Dragoş-Ioan Bălănescu, Horaţiu-Daniel Bălănescu, Constantin-Romeo Iovan, Florian-Ciprian Crangă, Ilie Bărbulescu, Ioan-Remus Medeleanu şi Laurenţiu Adam, rămân în arest preventiv cel puţin până la data de 6 decembrie, măsură luată Tribunalul Gorj şi confirmată de Curtea de Apel Craiova, care a judecat recursul declarat de inculpaţi.

publicitate online in ziar Express de Banat

Procurorii DIICOT vorbesc despre un prejudiciu care ajunge la 20 de milioane de euro, pe care membrii grupării l-au cauzat mai multor cetăţeni americani ce au făcut cumpărături pe platforma online eBay. Florin Buzăianu, alias Kempes, judecat într-un alt dosar pentru clonare de carduri bancare, îi cunoaşte pe Adam şi Papavă, dar se îndoieşte că aceştia ar fi câştigat atât de mult din escrocherii pe Internet.

gif card de energie dacus 1000x100

Îi cunosc pe amândoi, din oraş. La dentist chiar am fost cu ceva probleme dentare şi e foarte bun. Vă spun sigur că nu e prejudiciul de 20 de milioane de dolari, cred că e o vrăjeală a celor de la DIICOT. Le urez baftă”, Florin Buzăianu.

Comments

  1. Adina says:

    Foarte tare site-ul.Bravo!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/