Evenimente speciale, la restaurantul Mioriţa

po 1000x100px (3)

Restaurantul amplasat la ieşirea din Caransebeş spre Oţelu Roşu, într-o locaţie retrasă, este special amenajat pentru a găzdui cele mai importante evenimente. Ambianţa elegantă şi aranjamentele de bun-gust vor oferi un cadru de basm petrecerii dumneavoastră.

Elegant, spaţios şi luminos, restaurantul Mioriţa îşi cucereşte clienţii cu servicii de calitate la preţuri mai mult decât atrăgătoare, fiind  alegerea perfectă pentru evenimentele importante care trebuie neapărat să fie memorabile.

Cu o capacitate de 300 de locuri, locaţia este potrivită atât pentru nunţile fastuoase, cât şi pentru botezuri sau banchete. Oferta devine de nerefuzat mai ales datorită preţurilor: meniul complet, cu cinci feluri de mâncare şi băutură inclusă, costă numai 120 de lei. În cazul unui buget mai modest, preţul se poate ajusta în funcţie de dorinţele clientului, existând şi varianta de a închiria doar sala.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Bucătăria este specific tradiţională, iar alături de delicioasele preparate se potriveşte de minune vinul de casă la carafă. În ceea ce priveşte amenajarea sălii, aveţi la dispoziţie cinci culori şi teme şi, cel mai important, toate aranjamentele sunt gratuite.

Restaurantul Mioriţa este situat la ieşirea din Caransebeş spre Oţelu Roşu, pe DN68, la km 3. Pentru informaţii şi rezervări vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0785 206 234 şi 0785 206 228.

 

banner 970 x 250