Atmosferă prietenoasă în living, cu IRMOR (P)

Livingul sau camera de zi este încăperea centrală a fiecărei locuinţe, cea în care petrecem cea mai mare parte a timpului, unde poftim invitaţii, găzduim întâlniri cu prietenii sau reuniuni de familie. De aceea, pe lângă latura funcţională, amenajarea livingului trebuie să exprime cel mai bine stilul, gusturile şi individualitatea proprietarului.

Modern sau boem, tradiţional sau exotic, romantic sau urban, rustic sau elegant, minimalist sau opulent, câte personalităţi, tot atâtea stiluri. Chiar dacă la prima vedere gândirea unei teme de decor şi apoi a culorilor, materialelor, mobilierului şi accesoriilor care să o ilustreze poate părea descurajantă, în cele din urmă se va dovedi o experienţă creativă, care pe lângă resurse financiare cere şi multă imaginaţie şi entuziasm. Pentru ca munca de amenjare a livingului să se transforme în plăcere, iar alegerile să fie la superlativ, fabrica de mobilă IRMOR vine cu cea mai variată ofertă de pe piaţă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

 

Idei pentru un living prietenos

Mobilierul unui living constă, în general, în câteva fotolii şi/sau o canapea, o măsuţă şi, eventual, o bibliotecă. De obicei, punctul de atracţie al livingului este canapeaua. Fiind un spaţiu de destindere, relaxare şi odihnă, o canapea mare şi confortabilă, aşezată de preferinţă în mijlocul încăperii atunci când aceasta permite, va crea o atmosferă primitoare. De la culori vibrante la tonuri de pâmânt, de la nuanţe sobre la imprimeuri romantice, la IRMOR opţiunile sunt nelimitate, exact aşa cum ar trebui să fie şi imaginaţia clienţilor.

Măsuţa de cafea cu mai mulţi tabureţi face ca reorganizarea spaţiului să fie o joacă, una care vă va scoate din încurcătură atunci când musafirii nepoftiţi îşi fac apariţia. Pentru amplasarea televizorului, dat fiind faptul că la mare căutare sunt acum modelele plate, puteţi realiza la comandă o comodă îngustă şi elegantă, care va economisi din spaţiul încăperii.

Unde găsiţi mobila IRMOR

Firma IRMOR din Caransebeş dispune de o gamă largă de produse. Dacă totuşi nu vă regăsiţi stilul în oferta din magazinele producătorului, puteţi veni de acasă cu sugestiile care vi se potrivesc cel mai bine. Orice idee va fi pusă în practică, la preţuri de producător, iar montajul şi transportul sunt asigurate. Ca să vă convingeţi, cel mai bine este să faceţi un drum până la depozitul din Caransebeş, strada Zlagnei nr. 1, sau la unul dintre magazinele de prezentare de pe strada Şesu Roşu nr.1 şi strada Protopop Ioan Tomici nr.13.

banner 970 x 250