Euroinginerul Mănescu e pregătit pentru Senat

Tiberiu Mănescu este profesor universitar, doctor în inginerie încă din anul 1982, perioadă în care comunismul punea bariere în calea afirmării oamenilor care cunoșteau prea multe. Din 2002, este membru corespondent al Academiei de Știinte Tehnice din România, iar notorietatea sa a spart orice barieră în orașul de pe Bârzava.

Profesorul universitar este conducător de doctorate și întreaga viață și-o dedică univeristății, pentru a face municipiul Reșița cunoscut peste granițele țării și pentru a le împărtăși celor din jur ceea ce a reușit să asimileze de-a lungul anilor în care a studiat. De altfel, Tiberiu Mănescu este autorul și coautorul a peste 250 de lucrări științifice și monografii, publicate în țară și străinătate. Notorietatea sa este apreciată și peste granițele țării din anul 2005, atunci când a primit titlul de inginer european, conferit de instituția de profil de pe continent. Deși distincțiile sale te pot face să crezi că este un om foarte rece, apropiat mai mult de cărți decât de oameni, la schimbul câtorva replici, realizezi pe loc că omul Tiberiu Mănescu este o persoană agreabilă, cu o debordantă poftă de viață, deschis comunicării, dispus să asculte și să îi ajute pe cei din jurul său.

Vrea să ajungă senator
Pentru că a primit titluri de recunoaștere la nivel de Reșița, dar și de Caraș-Severin, dar și pentru că s-a obișnuit să depășească limitele în care se încadrează mediocritatea, după ce a condus destinele a mii de tineri, euroinginerul este pregătit să conducă destinele unei țări. Așa a luat decizia să adere Alianței pentru România Dreaptă, alianță pe care o reprezintă cu mândrie în Colegiul său: Senat 2.

„Cel mai mult îmi doresc un învățământ modern, astfel încât valorile autentice românești să muncească în România. Este un mare păcat să avem copii premianți în școală și repetenți în viață!”, este de părere Tiberiu Mănescu, candidatul ARD pentru ocuparea funcției de senator în Colegiul 2.(P)

 

Comments

 1. Sipatizant says:

  Singurul om care merita votul meu la senat.
  Purec – asta cine-i? Habar n-am.
  Secasan… de asta stiu! E cel care a taiat pensii , salarii, a inchis spitale si si-a urmat seful dintr-un partid in altul. Deci nu!

  La fel de interesant, multi injura ARD.
  Rezumat: ARD pe cand era PD-L , era condus de aceeasi oameni care sunt azi in USL. Deci cine injura cu foc PD-L, injura de fapt USL, doar ca multi nu sunt constienti de chestia asta.
  Mai nou injura si blameaza si cei din USL pe cei din PD-L (ARD) …. cica astia au furat tara. Pai mai nene, nu tot voi sunteti ‘ASTIA’ ??? Aceeasi Marie cu alta palarie :)))

  ARD insa, actualul ARD este format din oameni noi, printre care si domnul Manescu, un profesor universitar care ne-ar face cinste in parlament si care nu a facut politica pana acum. Oameni noi si de valoare, de apreciat!

  Cam atat.

 2. Azorică says:

  Tiberiu Mănescu este o persoană agreabilă, cu o debordantă poftă de
  viață, deschis comunicării, dispus să asculte și să îi ajute pe cei din
  jurul său.