Ce planuri are Valentin Blănariu pentru Reșița

explo 1000x200

Valentin Blănariu, candidatul PP-DD la Camera Deputaților, este în plină bătălie electorală. Acesta colindă străzile Reșiței, stă de vorbă cu oamenii și le ascultă problemele. De altfel, omul de afaceri spune că a pregătit pentru oraș un program de revigorare a turismului.

Pe lângă cele 99 de puncte pe care Dan Diaconescu și partidul său le au deja pregătite pentru implementare în România, cei care reprezintă PP-DD la nivel de județ și-au făcut planuri referitoare la salvarea municipiului reședință de județ, dar nu numai.

„Dacă vorbim despre Reșița, în primul rând, avem un program al partidului, care cuprinde cunoscutele 99 de măsuri pe care PP-DD vrea să le implementeze, iar pentru orașul nostru, mi-aș dori să devină unul turistic. După ce cele două mari întreprinderi au ajuns pe butuci, viitorul orașului nu poate fi altul decât unul turistic”, spune Valentin Blănariu.

Odată ajuns în Parlament, din poziția de deputat de Reșița, Valentin Blănariu spune că va depune un efort consistent să facă lobby pentru oraș, astfel încât să atragă fonduri, să scrie proiecte și să lanseze strategii importante pentru municipiu, dar în același timp realiste, care să poată fi implementate.

„Vreau ca din punct de vedere economic, orașul să își revină. Uzinele nu se vor deschide, iar profitând de apropierea de Muntele Semenic, ne putem dezvolta. Zona montană nu e pusă deloc în valoare la momentul actual. Trebuie găsite soluții!”, spune candidatul PP-DD la Camera Deputaților pe Colegiul Reșița. Asta mai cu seamă că omul de afaceri Valentin Blănariu vorbește din postura investitorilor dezavantajați de lipsa de interes a autorităților.

„Chiar și în aceste condiții am avut curajul să investesc pe Semenic, unde am pus bazele unei afaceri, tocmai în ideea că am încredere că lucrurile se vor schimba în bine. Semenicul trebuie adus cel puțin la nivelul anilor ’90. Avem Crivaia, Văliug, Trei Ape, dacă toate ar puse în valoare, Reșița, ca oraș la baza lor, ar avea numai de câștigat”, spune omul de afaceri Valentin Blănariu.

Sloganul său de campanie este: „Noi suntem soluția, noi suntem speranța!” (P)

banner 970 x 250