Eugeniu de Savoya este din nou alături de oamenii din Ineleț!

ajutoare eugeniu de savoya
Cuib de vise 1000x100

Un nou transport cu produse alimentare a ajuns, zilele trecute, în unul din cătunele izolate ale comunei Cornereva, la Ineleț, unde mai locuiesc astăzi aproximativ 80 de suflete, fără beneficiile civilizației moderne. Pentru că accesul către Ineleț se face greu, diverse asociații și ONG-uri din Banat ajung periodic în zonă cu produse alimentare și de igienă, haine și alte lucruri necesare localnicilor pentru a-și asigura traiul zilnic.

„Zilele trecute, împreună cu Lions Club Times 1266 Timișoara, ne-am întors din nou pe munte la oamenii din Ineleț pentru a dărui puțin din binele nostru și a lua puțin din frumusețea lor. Un echilibru cum numai în inima codrilor poți găsi, acolo unde liniștea și bucuria stau la masă cu cinstea și hărnicia. Mulțumim atât SC Coralim SRL pentru sprijinul necondiționat, cât și prietenilor care s-au alăturat expediției noastre și au escaladat muntele pentru a duce un zâmbet în satul izolat de pe munte.”, transmit reprezentanții Asociației „Comanderia Eugeniu de Savoya” din Timișoara.

ajutoare eugeniu de savoya 2

publicitate si promovare in ziar

„Comanderia Eugeniu de Savoya” este una dintre asociațiile care ajung constant la Cornereva. Reprezentanții acesteia au inițiat chiar și o campanie, intitulată generic „Dincolo de nori”, prin care și-au propus „să reaprindă flacăra speranței pentru localnicii din satul izolat de pe munte”. Pe lângă transporturile cu produse alimentare, ONG-ul din Timișoara se preocupă și de sănătatea localnicilor din Ineleț, mare parte dintre aceștia fiind vârstnici. Așa se face că, periodic, la Ineleț ajung medici voluntari din orașul de pe Bega care se îngrijesc de sănătatea locuitorilor, un ajutor nesperat pentru cei 80 de locuitori.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01