Eugeniu de Savoya a zburat din nou la Ineleț!

cornereva nou

O nouă acțiune a faptelor bune s-a consumat zilele trecute în satul izolat din Munții Cernei, acolo unde Asociația Comanderia „Eugeniu de Savoya” ajunge periodic, de mai bine de un an, cu produse de primă necesitate pentru cele aproximativ 100 de suflete care mai locuiesc în prezent aici, fără beneficiile civilizației moderne.

Locuitorii din Ineleț au primit, din nou, vizita Comanderiei „Eugeniu de Savoya”, asociația din Timișoara care ajunge constat în cătunul din vârful muntelui, cu produse alimentare, de igienă și medicamente pentru oamenii din acest loc. În transportul ajuns la Ineleț cu ajutorul reprezentanților Unității Speciale de Aviație din Caransebeș s-au mai regăsit, pe lângă alimente, și materiale sanitare și aparatură necesară amenajării dispensarului, cabinetului stomatologic și școlii din Ineleț, despre care cei de la „Eugeniu de Savoya” spun că a fost pregătită pentru a fi redeschisă.

„Lucrările sunt pe final şi iată că se pot face lucruri frumoase chiar şi aici în vârf de munte, în satul unde poteca şi scările din lemn prinse de stâncă sunt principala cale pe care se poate ajunge la civilizație. Mulțumim Prefecturii Caraș-Severin, Primăriei Comunei Cornereva și Unității Speciale de Aviație Caransebeș pentru sprijinul acordat acestui proiect ce vrea să revitalizeze satul din Banatul Montan. Povestea merge mai departe!”, au transmis reprezentanții Asociației Comanderia „Eugeniu de Savoya”.

transport cornereva 2

transport cornereva 3

transport cornereva 4