Bocșa se pregătește de sărbătoare! Târgul de Crăciun vine cu surprize pe Insula Paradis

decoratiune targ craciun bocsa

La Bocșa au început deja pregătirile pe Insula Paradis. Târgul de Crăciun ajunge anul acesta la a doua ediție, iar administrația locală pune la cale o serie de surprize.

Târgul de Crăciun de la Bocșa se va desfășura anul acesta în perioada 20-23 decembrie, pe Insula Paradis. Primăria promite surprize participanților de toate vârstele.

„Avem multe surprize. La deschidere, în data de 20, vrem să ne adresăm tinerilor din oraș și o să vină să concerteze Andia, iar în fiecare zi avem programe diferite: colindători, Moș Crăciun. Să ne adresăm mai multor categorii de vârstă. Sigur că o să avem căsuțe, comercianți, instalații, surprize, o să fie frumos.”, dă asigurări primarul Mirel Pascu.

Până la deschiderea târgului, administrația locală montează luminițele festive în mai multe zone din oraș. Edilul-șef spune că iluminatul de sărbători va fi pornit până de Moș Nicolae. „Noi pregătim de acum și orașul cu ornamente de sărbători, vrem să le aprindem cât mai curând, în luna decembrie, vrem să amenajăm în toate zonele orașului unde avem parcuri, pe Insula Paradis, la Parcul Pescăruș, în fața primăriei, în parcul de pe Aleea Trandafirilor. De Moș Nicolae, cel târziu, vor fi aprinse.”, ne-a declarat Mirel Pascu.