„Eu și cu Remus Rof îl împiedicăm pe Romeo Dunca să dezvolte Caraș-Severinul? Să fim serioși!”

daniel borduz

Președintele Dunca s-a mai spălat o dată pe mâini, punând șmecherește deșeurile din județ în spatele lui Daniel Borduz și Remus Rof, deși știe bine cine a făcut ca lucrurile efectiv să pută în Caraș-Severin!

Luat la întrebări în timpul unei vizite de lucru la Oravița, șeful Consiliului Județean Caraș-Severin le-a spus celor prezenți că „responsabilitatea pentru cum se colectează deșeurile a fost plasată din nou și neinspirat, sub directa organizare a d-lui Remus Rof, președinte ADI Intercom Deșeuri și a Consiliului Director condus de Daniel Borduz”. „Din păcate, nu putem avansa nici un termen real de finalizare a acestui contract moștenit până în luna Ianuarie 2023.”, a mai declarat Romeo Dunca pentru pagina de Facebook a Consiliului Județean Caraș-Severin.

Zilele trecute, președintele CJ le-a cerut consilierilor județeni să aprobe majorarea tarifelor percepute de operatorul Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Lupac. Lucru care s-a și întâmplat, nu însă fără scandal.

După toate acestea, Daniel Borduz, directorul executiv al ADI Intercom Deșeuri spune că paharul răbdării i s-a umplut. Că Romeo Dunca întrece orice limită. „Acest om ori s-a umplut de frustrări, ori a făcut o obsesie pentru mine. Sau ar putea fi altceva. Încearcă să-și ascundă nerealizările în spatele altora. Că mi-e greu să cred că dumnealui chiar nu poate pricepe care sunt rolul și atribuțiile unei asociații de dezvoltare intercomunitară și care sunt ale unei societăți comerciale, așa cum e cazul Aquacaraș. Noi, prin Statut, nu derulăm activități economice, nu se poate ridica problema obținerii vreunui profit. Singurii bani care intră în conturile ADI provin din cotizațiile plătite anual de membrii asociați. Asta înseamnă undeva la 700-800 de lei plătiți anual de o primărie de comună. În primul rând trebuie spus că astăzi nu avem operatori de salubritate în toate zonele județului nu din vina ADI Intercom Deșeuri, nu din vina lui Daniel Borduz sau a lui Remus Rof. Noi am organizat licitațiile de atribuire a contractelor la timp, am avut contracte semnate, doar că nu au putut începe activitatea, au așteptat câțiva ani, apoi firmele au reziliat contractele cu noi. Am fost obligați să reluăm procedurile pentru a căuta alți prestatori interesați. Ăsta e adevărul, Romeo Dunca îl știe, dar pasează problema la noi, probabil că să spună că din cauza noastră nu dezvoltă el Caraș-Severinul. Probabil că eu cu Remus Rof îl reținem de la asfaltat drumuri, de la construit spitale și trenuri de pe altă planetă. Să fim serioși!”, a replicat Borduz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Și directorul ADI Intercom Deșeuri Caraș-Severin nu s-a oprit aici. A dezvăluit de ce miroase atât de urât în Caraș-Severin în ciuda zecilor de milioane de euro trimiși în județ de Uniunea Europeană. „Nu e deloc normal ceea ce a făcut președintele Dunca referitor la majorarea prețului pentru gunoi și asta pentru că nu s-a consultat cu nimeni. Pe noi, pe ADI Intercom Deșeuri, ne-a sfidat pur și simplu, iar pe primari, pe reprezentanții oamenilor, ai comunităților, cu atât mai mult. A făcut ce-a vrut! De ce s-a solicitat majorarea tarifului? Onest ar fi fost să vă spună domnul Dunca. Pentru că nu corespund cantitățile! Pentru că se colectează undeva la jumătate decât s-a estimat în caietul de sarcini. Iar lucrurile astea le-a făcut Consiliul Județean, nu ADI Intercom Deșeuri, nu Borduz, nu Rof! Romeo Dunca ar trebui să renunțe la răfuielile personale, la tot felul de atacuri fără vreo bază reală, fără fundament, și să se apuce de treabă, să facă lucrurile pe care le-a promis cărășenilor. Asta, bineînțeles, dacă e în stare să facă și altceva decât scandal și circ. Pentru că văd că doar cu așa ceva se face remarcat prin presă!”, a conchis Borduz.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/