„Este praf în ochi, pentru că suntem în campanie și trebuie să bifăm câte realizări am făcut noi până acum”, consideră Valentin Armașu

La Lupac s-a ridicat pe bani europeni Centrul Integrat de Management al Deșeurilor, o lucrare începută în urmă cu aproape zece ani. Exact ca în legenda Meșterului Manole, ce se construia ziua, se dărâma noaptea. Unii construiesc un zgârie-nori într-o lună, nouă ne trebuie un deceniu. Președintele PER Caraș-Severin, Valentin Armașu, explică de ce s-au tergiversat atât de mult lucrurile la deponeul de la Lupac. În același timp, el susține că situații asemănătoare se întâlnesc și în cazul altor obiective importante realizate pe bani europeni.

„Vedeți, de asta noi întotdeauna spunem adevărul doar pe jumătate. La haldina de gunoi a fost problema acoperișului. Una din ele. În acel proiect a fost un acoperiș din structură metalică, oare de ce s-a schimbat cu o structură de lemn? Cine a executat această structură de lemn? Are cineva idee? Eu chiar nu știu. Dacă o să întrebați, o să vedeți cine a executat-o. Iar firma care a executat-o, a executat-o prost pentru că a avut anumite influențe. Trebuia să lăsăm structura metalică și cu siguranță nu ar fi picat acel acoperiș. Am cerut domnului președinte Hurduzeu să ne spună cât va plăti un cetățean gunoiul. Ne-a dat un răspuns cu 70 de X, Y, Z , nu am înțeles nimic. Întrebarea noastră nu are rezultat la final, dar măcar cred că am făcut un lucru bun. Le-am oprit acea pompoasă și fastuoasă deschidere care trebuia să urmeze, așa cum a fost și la Stația de Epurare a Apelor Uzate de la Herculane, care nu funcționează nici astăzi. Este praf în ochi, pentru că suntem în campanie și trebuie să bifăm câte realizări am făcut noi până acum”, mărturisește liderul PER.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/