Valentin Armașu: „Cred că lumea e sătulă de promisiuni care nu au niciun fel de susținere”

În această campanie electorală, președintele Partidului Ecologist Român, Valentin Armașu, a vorbit în dese rânduri despre greșelile comise de vechea conducere a Consiliului Județean și a mărturisit ce ar fi făcut el dacă s-ar fi aflat în astfel de funcții.

Dacă va ajunge să conducă instituția județeană, Armașu promite transparență în absolut orice acțiune pe care o va întreprinde.

„Orice ban public ce se va cheltui la Consiliul Județean va fi transparent, absolut orice. Am văzut că domnul președinte Hurduzeu care, încă o dată spun, e un om onest, să nu mai fie supărat, dar degeaba e dânsul un om onest, dacă a lăsat sub el să se întâmple tot felul de probleme pe care le-a gestionat, pentru că el este girantul Consiliului, el este președintele, să nu vină să spună că am înjurat, că am denigrat, eu încă am păr în cap, eu de înjurat nu înjur, poate alții sunt mai excentrici”.

Președintele PER mai spune că, așa cum Hurduzeu este un om onest, la fel crede și despre Romeo Dunca, doar că acesta nu are experiența necesară, motiv pentru care nu crede că va fi capabil să creeze ce a creat președintele sau fostul președinte al Consiliului Județean, ce a creat în jurul lui Silviu Hurduzeu.

„Aici este problema pe care eu spun că o are Silviu Hurduzeu. Poate că dacă nu ar fi butonat, ar fi alt om. Din păcate dânsul este pus în această funcție. Nu e normal ca tu, Silviu Hurduzeu, să dai atâta putere unor apropiați din Consiliul Județean care doar îți deschid o ușă și să aibă 20.000 de lei salariul. Dacă va câștiga Silviu Hurduzeu, sper să aibă o altă atitudine”, spune liderul PER..

La întrebarea dacă Silviu Hurduzeu se poartă cu mănuși în Consiliul Județean în loc să fie o mână de fier, Armașu răspunde: „Da, pentru că gândirea veche a PSD-ului este următoarea: avem 3.000 de angajați, avem minimum 3.000 de voturi. Avem la AQUACARAȘ atâția angajați, așa facem calcule, avem atâtea voturi. Eu nu sunt de acord cu așa ceva. Sau dumneavoastră sunteți de acord cu așa ceva? Vă mai spun o chestie, un domn, parcă Secășan, dânsul venea la 8 la birou, a venit domnul Dumitrescu la ora 8 la birou. La ce oră veneau angajații Consiliului Județean? La 10 și plecau la 14. Cum putem face performanță după acest model?”.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/