Este nevoie de sânge la Centrul de Transfuzie din Timișoara! Jandarmii au sărit în ajutor

jandarmi 3
Cuib de vise 1000x100

Jandarmii din cadrul Grupării de Mobile „Glad Voievod” din Timișoara, dar și cei de la Inspectoratul Județean „Moise Groza” Timiș au participat la o nouă acțiune de donare de sânge. Activitatea face parte din campania națională ,,Donează sânge! Salvează o viață!”.

Campania este organizată de Jandarmeria Română, în colaborare cu Patriarhia Română și se desfășoară în perioada 7-8 octombrie 2021.

„Jandarmii s-au implicat voluntar și au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara pentru a veni în sprijinul persoanelor care se află în impas. Campania se desfășoară în scopul conștientizării faptului că prin bunăvoința fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor care trec prin situații dificile și au nevoie de sânge. Donează sânge și salvezi o viață”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timișoara.

jandarmi 2

STPT job 1000x200

Și jandarmii de la Inspectoratul Județean „Moise Groza” Timiș s-au alăturat campaniei, dar înainte de acțiunea propriu-zisă au acordat primul ajutor unor persoane implicate într-un accident rutier.

jandarmi donare sange

„Înainte de a ajunge a trebuit să ne oprim o clipă, nu pentru o pauză, ci pentru a acorda prim-ajutor și sprijin unor persoane implicate într-un accident rutier. De asemenea, la primele semne că mașina va lua foc, am intervenit pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla. Am solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar când situația a fost sub control, ne-am văzut de drum”, au transmis reprezentanții IJJ.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/