Marius Damian: „Mi-ar fi rușine să mai apar în fața românilor dacă aș fi un astfel de președinte!”

marius damian,guvern
untitled design set 970x90 px

Trăim vremuri mai grele decât pe timpul lui Ceaușescu, spun tot mai multe voci din România, susținute și de parlamentarul social-democrat Marius Damian. Acesta condamnă decizia Guvernului de a împărți banii discreționar.

Românii sunt împărțiți de Florin Cîțu în două categorii: cei cu domiciliul într-o localitate condusă de PNL și românii pe care Cîțu și guvernul său își descarcă furia pentru că a fost înlăturat de la conducere, spune Marius Damian. Acesta consideră că premierul demis și-a plătit voturile pentru președinția PNL cu bani publici, sfidând o țară întreagă și simțindu-se ca și când nu mai poate fi dat jos de pe piedestalul pe care singur s-a urcat. Din cauza acestei decizii, românii sunt acum supuși la foame și la frig chiar la început de sezon rece.

„Acum că poporul român i-a arătat ca nu îl mai vrea în niciun fel, se răzbună pe primăriile PSD, adică pe jumătate din țara aceasta! Din 2.907 primării, 1.362 sunt primării PSD care dintr-un miliard de lei alocați s-au ales doar cu 15% pe când restul de 85% a fost dat către primăriile PNL care l-au ajutat să câștige! Acest om nu înțelege că de fapt condamnă la foame românii mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu!”, explică deputatul cărășean.

Prin decizia lui Florin Cîțu și a cabinetului său, copiii nevinovați nu vor mai beneficia de căldură și de lumină, spitalele și dispensarele nu vor mai avea bani pentru electricitate. „Este de-a dreptul bătaie de joc, romanii urlă cu disperare pe străzi în timp ce Cîțu își înfige mâinile până la cot în banii lor, bani ce lasă copii flămânzi și bătrâni în frig doar că acest om dorește o revanșă pentru că a fost înlăturat din funcția de prim-ministru!”, mai spune Damian.

În spatele întregului demers dezastruos se află, în opinia deputatului PSD, președintele Klaus Iohannis, cel care, deși este conștient de întregul haos, nu face absolut nimic pentru a-i pune punct.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/