Este nevoie de medicamente pentru refugiații ucraineni! Apelul Asociației Look Inside din Timișoara

look inside ucraineni

Membrii Asociației Look Inside din Timișoara strâng donații pentru refugiații ucraineni care au ajuns în România. Este nevoie urgentă de medicamente.

Asociația Look Inside este în legătură directă cu o parohie din județul Neamț. „Lipsa cea mai mare pe care o au acum refugiații este cea de medicamente. Au nevoie și de obiecte sanitare”, au transmis cei de la Look Inside.

Iată lista cu medicamentele necesare atât pentru adulți, cât și pentru copii:

Pentru copii: Nurofen sirop, Panadol sirop, Algocalmin picături, Tantum Verde spray, Vibrocil picături, Debridat sirop, Smecta plic, Zyrtec pic, Augmentin BIS sirop, Klacid sirop, Enterol plic soluție.

Pentru adulți : Nurofen Forte cp, Paracetamol cp, Algocalmin cp, Tantum Verde cp, Olinth HA spray, Debridat cp, Smecta plic, Metoclopramid cp, Aerius cp, Augmentin 1g cp, Klacid 500mg cp, Enterol cp, Lanzul 30mg cp, Uractiv/Urinal cp.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

De asemenea, mai este nevoie de saltele, pături, lenjerii de pat, pilote, perne, haine de sezon, alimente neperisabile, absorbante și pampers diferite mărimi.

„Adunăm aceste donații până joi, la sediul Academiei Reflexovital Timișoara aflat pe strada patriarh Miron Cristea numărul 13A, de la ora 08.00- 20.00. Vă rugăm aduceți produse noi sau dacă sunt folosite să fie curate și nepătate. Nu fi indiferent. La doar 500 de kilometri de tine sunt oameni care nu mai au nimic. Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi”, au mai transmis cei de la Look Inside.

Zeci de mii de ucraineni au intrat în România în ultimele zile, cei mai mulți prin vama Siret, județul Suceava.