FOTO. Trafic îngreunat din nou pe ruta Timișoara-Deva. Au reînceput lucrările pe DN 68A, la Coșava

drdp 2

DRDP Timișoara anunță că la ieșirea din localitatea Coșava au reînceput lucrările de refacere a structurii rutiere. Se circulă pe jumătate de cale, iar noaptea sunt restricții de viteză, în zona în care se fac lucrări. 

„Antreprenorul Axela Construcții a început lucrări de refacere a structurii rutiere pe DN 68A, la ieșire din localitatea Coșava. Pe timpul zilei se circulă pe jumătate de cale, iar pe timpul nopții, în zona lucrărilor, sunt restricții de viteză. Lucrări similare se vor face, în perioada următoare, pe sectorul Coșava – Coșevița, județul Timiș.”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

drdp 1

tm4ua media express de banat (100x1000px)

drdp 3

Drumul național care leagă cele două noduri ale autostrăzii A1 Margina-Holdea a fost supus unei ample campanii de reparație, pe parcursul anului trecut. Structura rutieră a fost complet refăcută pe un sector de 5 kilometri, iar pe alți 5 km au fost turnate covoare asfaltice și s-au făcut reparații.

Ca urmare a acestor lucrări, pe timpul primăverii, până în iulie, traficul greu a fost deviat pe alte rute, pe drumul național circulând doar autoturismele.

Foto: DRDP Timișoara

banner 970 x 250