Este gata și strada Teilor. Luca Mălăiescu profită de vremea bună și pe timp de pandemie

Lucrările de asfaltare a străzilor din Oțelu Roșu sunt în graficul impus de Luca Mălăiescu, chiar și pe timpul pandemiei. Cu toate măsurile de protecție, lucrările s-au finalizat pe strada Teilor, după ce, în urmă cu o săptămână, edilul orașului inspecta strada Salcâmului, și ea asfaltată.

Pentru prima jumătate a acestui an, primarul orașului Oțelu Roșu și-a propus ca din bugetul pe 2020 să realizeze lucrări de asfaltare în cartierul Gai, apoi zona de garaje din cartierele Tineretului și Rozelor și asfaltarea străzilor din Mal, valoarea estimativă a lucrărilor fiind de 600.000 de lei de la bugetul local.

După strada Teilor pe care am vizitat-o la final de lucrări și de care sunt mulțumit, urmează strada Viitorului și strada Crișan. Am luat decizia să asfaltăm Teilor și Salcâmului, deoarece au fost străzi fără infrastructură și era mult praf. Mai avem în această situație câteva priorități și mă refer la strada Noua, Sorin Titel și o parte din drumul către Mal care sunt în atenția noastră”, menționează primarul orașului de pe Valea Bistrei.