Enigmă rezolvată! Dezinfectanţii şi materialele pentru spital, anunţate ca furate, au ajuns la Lugoj

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Informaţia conform căreia au dispărut materialele necesare spitalelor din Lugoj şi Hunedoara pe drum, fiind furate de hoţi, a fost demontată de Inspectoratul General al Poliţiei, care a catalogat ştirea ca fiind falsă.

„Din verificările efectuate, până la această oră, de către structurile Poliției Române această informație nu este adevărată. Polițiștii au avut discuții atât cu reprezentanții Spitalului Municipiului Lugoj, cât și cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părți au negat informațiile apărute în spațiul public”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Mai mult decât atât, cu sprijinul gratuit oferit de firma Lugoj Taxi, materialele necesare au ajuns deja la Lugoj şi au fost livrate Spitalului Municipal „dr. Teodor Andrei”. Totul a pornit de la spusele managerului Erwin Floroni, care atunci când a văzut că materialele nu mai ajung la Lugoj a contactat firma ce urma să livreze marfa.

„Am făcut comanda la o firmă din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri şi am văzut că nu mai ajunge. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat şi mi s-a spus că au dispărut pe drum. Cum, unde, nu ştiu”, a spus dr. Floroni.

1000x100 (5)

Acesta aruncă vina total asupra furnizorului, care ar fi spus că a fost spartă maşina pe drum, lucru ce nu s-a confirmat.

La sosirea maşinii trimisă de la Lugoj la Bucureşti pentru transport, materialele pentru spitalul lugojean erau pregătite şi stocate.