Emoția și glamourul își dau întâlnire la prima ediție din Timișoara a evenimentului Atipic Beauty!

explo 1000x200

Cine spune că femeile în fotoliu rulant nu pot fi manechine de podium? O astfel de prezentare de modă inedită, care sparge toate barierele, vine în premieră și la Timișoara, duminica aceasta. Iulius Town va fi gazda primei ediții din Banat a spectacolului Atipic Beauty.

Evenimentul care are și o componentă caritabilă, este organizat de Asociația Open Your Heart, în parteneriat cu MCS Models și se află la ediția cu numărul 20. Spectacolul de la Timișoara este sprijinit și de cunoscutul om de modă Alin Gălățescu și dorește să transmită un mesaj foarte puternic: „Frumusețea e în noi înșine, nu în aparențe!”

Pe podium vor urca 12 modele fashion, dar și modele de viață prin atitudinea lor, care vor fi însoțite pe podium de personalități locale din Timișoara. Scopul acțiunii este de a schimba percepția asupra persoanelor cu dizabilități și cu speranța ca acestea să aibă o viață mai bună. De asemena fiind și un eveniment caritabil toți cei prezenți vor putea susține actul prin donații.

Gazda serii va fi Paula Rusu, iar muzica va fi asigurată de Joel Benson și Sean Norvis. Rochiile care aduc un omagiu frumuseții sunt semnate de designerii români: Tina Olari, Aryanna Karen, L’ Atelier Couture by Loredana Ciangău, Mahnoor by Loredana Sandu, Elen’s by Tabita Gliga, Urma Fashion, Tudor Tailor, Men’s Club, Nicoleta Negura, Mr.Roman, Aleha Toncea şi Rouge. Intrarea este liberă, iar show-ul va începe de la ora 19.

Partenerii evenimentului sunt: Iulius Town, susținuți de sponsorii Euro Instal, Hotel Continental şi Casa Auto Timişoara. De asemenea acțiunea nu ar putea avea loc fără sprijinul: Alex Rădulescu Make-up Academy, Apa Aur’a, Casa Marchiza, Cupio, Elisees, Fabrika, FV Concept, Hotel Strelitia, Maison de Pizza, Nail Art Professionals, OSP, Primaria Municipiului Timişoara, Paese, Tudor Personal Tailor, Vineri 15 şi Violette.

banner 970 x 250