Emilia Milutinovici va fi eliberată din fruntea DGASPC Timiș! „Voi acționa în instanță!”

explo 1000x200

Ultima săptămână cu Emilia Milutinovici în fruntea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Timiș! Este decizia luată de conducerea CJT care susține că vrea o nouă echipă.

Mandatul Emiliei Milutinovici se va încheia în 2 septembrie. Asta, după ce nu i-a fost aprobată cererea de prelungire a acestuia cu încă un an. Actualul director al instituției a spus că, în urmă cu două zile, a fost emisă dispoziția de încetare a mandatului, dar lucrurile nu vor rămâne așa. Milutinovici va acționa în instanță!

„Nu am dat nicio știre de presă privind eventuala mea pensionare. Mai mult decât atât, săptămâna aceasta am primit dispoziția de încetare a mandatului deși am depus cererea în luna iunie. Dispoziție pe care eu, de altfel, o consider, netemeinică, nelegală și neconstituțională. În aceste condițiii, apelez la lege și îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță.”, a declarat Emilia Milutinovici.

De cealaltă parte, Călin Dobra susține că își dorește o nouă echipă și că directorul de la DGASPC Timiș a ajuns la vârsta de pensionare. „Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare. Având posibilitatea legală să gândim o reconstrucție, ținând cont că la nivel național strategia pentru asistență socială s-a schimbat și implică mai multe probleme, am considerat la momentul acesta că va trebui convocată o nouă echipă. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până la momentul acesta și să îi urez multă sănătate. E dreptul fiecăruia să decidă ce cale vrea să urmeze.”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș. 

Nu se știe, încă, cine urmează să fie numit în fruntea instituției.

banner 970 x 250