Elite Business Women Club se extinde. Se anunță un an încărcat pentru oamenii de afaceri

Antreprenori cu viziune, dinamici, curajoși și cu abilități de networking pot deveni viitorii Ambasadori Elite, în Timișoara sau Sibiu.

Dacă finalul de an 2018 a fost încununat de succes pentru întreaga comunitate Elite, gala de la Cluj, din 13 decembrie, fiind ediția de vârf, în cadrul căreia cărășeanca Mihaela Stoica a devenit noul Ambasador Elite Cluj, 2019 aduce noi provocări pentru antreprenori.

Cu 25 de ani de experiență în industrie, Mihaela este cea care reprezintă de acum comunitatea femeilor din Ardeal, un exemplu demn de urmat pentru antreprenori din diferite domenii, dornici să se cunoască, să își dezvolte afacerea și să facă schimb de idei cu specialiști din industrie. „Vă invit să facem o comunitate în care să avem valori și energie. M-am reinventat tot timpul și eu sunt aici pentru voi, pentru orice, să ne dezvoltăm și să facem o comunitate frumoasă, în care să împărțim aceleași dorințe mărețe”, a spus Mihaela Stoica, cea care, de asemenea, susține ideea dezvoltării întregii comunități din țară.

Datorită tuturor proiectelor de succes pe care Elite le-a organizat și susținut pe parcursul anilor, Bianca Tudor, fondator &CEO EBW, dorește extinderea comunității, nu doar prin noi membri, dar și prin ambasadori noi, de calitate, care doresc să facă performanță și pentru care nicio provocare nu reprezintă un impediment. Tocmai de aceea începutul de an pentru Elite înseamnă recrutare de forțe proaspete pentru Timișoara și Sibiu.

„Sunt încântată să ofer această oportunitate de a deveni Ambasador Elite unei femei antreprenor cu viziune, dinamică și curajoasă, cu abilități de organizare de evenimente & business development”, a spus Bianca Tudor.

Această oportunitate este potrivită pentru:

  • Antreprenori din Sibiu și Timișoara
  • Organizații de business Sibiu și Timișoara
  • Companii specializate în organizarea de evenimente Sibiu și Timișoara

Beneficiile Amsador Elite sunt:

  • acces la o comunitate de business internațională
  • acces la programul de branding Ambasador EBW

ELITE Business Women, prezentă în România (7 orașe din România), Marea Britanie, Portugalia, Belgia și Italia este un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România și Europa prin încurajarea și construirea de parteneriate cu alte țări.

Mai multe detalii despre comunitatea Elite Business Women puteți regăsi și pe linkurile: https://www.facebook.com/events/2148699562077888, : http://elitewomen.org,

Elite Business Club

Contact:
Bianca Tudor – antreprenor și fondator Elite Business Women
0733 943 787, bianca.tudor@elitewomen.org, www.elitewomen.org