În tot Banatul, se mai joacă fotbal de prima ligă doar la Becicherecu Mic, datorită fetelor de la Fortuna

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fortuna Becicherecu Mic e singura reprezentantă a Banatului în Liga I de fotbal, ceea ce este o mândrie, dar și o rușine în același timp. Echipa de fete de la marginea Timișoarei a rămas din toamnă singura din elită, după ce clubul mai vechi, CFR Timișoara, și-a desființat activitatea din fotbalul feminin.

Fortuna este la al doilea sezon în Liga I. În primul, și-a bifat obiectivul, salvarea de la retrogradare, după ce a terminat pe locul 8. După primul an, firește, ambițiile la club au crescut. Echipa lui Florin Pădurean a făcut transferuri, dar lotul a rămas deficitar la capitolul junioare. Însă și în aceste condiții, obiectivul pentru acest sezon e o clasare în primele cinci. Momentul retragerii „leopardelor” a fost însă unul de care Fortuna a putut profita din plin. De la echipa alb-vișinie s-au putut aduce întăriri importante.

Și astfel, după câteva etape, Becicherecu Mic a putut aduce junioare și, în concluzie, să nu mai aibă acest punct slab. După turul de campionat, Fortuna e pe locul 4, cu 14 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 3 și la 2 puncte de ocupanta locului secund. O situație dătătoare de speranțe pentru un loc pe podium. De asemenea, în Cupa României, echipa va fi gazdă în sferturi, la meciul eliminatoriu cu Heniu Prundu Bârgăului, joc care va avea loc în jurul datei de 1 martie.

untitled design set 970x90 px

Sursă foto: facebook.com/pg/ACS-Fortuna-Becicherecu-Mic-feminin

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/