Temutul interlop Condraş a fugit din ţară!

Condamnat definitiv pentru infracţiunea de contrabandă, interlopul e dat în urmărire naţională şi internaţională deoarece se sustrage executării pedepsei.

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au tratat încă o dată cu mult prea multă clemenţă unul dintre indivizii care îşi fac de cap şi instaurează teama în Caraş-Severin. Judecat în stare de arest preventiv de Tribunalul Caraş-Severin tocmai pentru că exista riscul să fugă din ţară, interlopul a fost pus în libertate înainte de pronunţarea unei sentinţe definitive şi irevocabile după ce Curtea de Apel Timişoara a admis cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de acesta. Mai mult decât atât, aceeaşi instanţă a redus semnificativ pedeapsa aplicată de Tribunalul Caraş-Severin. Lider al unui grup infracţional organizat şi cunoscut pentru actele sale de violenţă, Gabriel Condraş a primit doar doi ani şi şase luni închisoare la Curtea de Apel, cu trei ani mai puţin decât la prima instanţă. Condraş are de executat în total trei ani şi două luni închisoare, deoarece pedeapsa de opt luni închisoare cu suspendare primită într-o altă cauză i-a fost revocată, instanţa dispunând executarea în regim de detenţie.

Interlopul de 35 de ani, domiciliat în Oraviţa, nu a mai aşteptat pronunţarea sentinţei definitive, fiind convins că nu poate scăpa de puşcărie, şi a fugit din ţară. Acum e urmărit în ţară şi peste hotare, acţiuni care costă statul român foarte mulţi bani.

CITEȘTE ȘI: Gruparea temutului Condraş scapă de puşcărie!