Elevii de la Nikolaus Lenau, cei mai tari la dezbateri! Premii importante obținute la ultima Olimpiadă

Timișul are cu ce se mândri, deoarece elevii Liceului Nikolaus Lenau au avut rezultate de excepție la Olimpiadă Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire critică ”Tinerii dezbat”, concurs organizat anul acesta la Piatra Neamț.

În finala concursului de dezbateri, elevii de la Lenau s-au bătut pentru primul loc cu liceenii din Buzău. Timișorenii au câștigat Premiul I la  secțiunea Avansați, cu o echipă formată din George Mihălceanu, Mira Elena Țâra și Iulia Bragin, toți coordonați de profesoara Angela Avrămuț. La secțiunea Începători, echipa de la liceul timișorean cu predare în limba germană a luat Premiul III, după o semifinală cu un liceu din Suceava. Pe podium au urcat elevii Călin Bucheru, Eduard Ciuhandu și Daniel Varga, coordonați de profesoara Codruța Pop.

De asemenea, în topul vorbitorilor la nivel național s-au obținut alte distincții. Premiul I la secțiune Avansați: George Mihălceanu; Premiul II, tot la Avansați: Mira Elena Țâra; Premiul III la Avansați: Iulia Bragin. La Începători, Eduard Ciuhandu a obținut o Mențiune. Olimpiada „Tinerii dezbat” a ajuns în 2019 la a treia ediție, iar rezultate celor de la Nikolaus Lenau sunt cele mai bune ale Timișului la acest concurs până în prezent.

foto: facebook.com/Inspectoratul-Scolar-Judetean-Timis