Elev din Timiș, eliminat de la BAC după ce a intrat în sala de examen cu telefonul asupra lui

telefon la 112
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Un elev din județul Timiș, care a susținut proba scrisă la Limba Română din cadrul examenului de Bacalaureat la centrul din orașul Deta, a fost eliminat din sală după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra lui. Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, peste 100 de absolvenți de liceu au absentat de la prima probă a BAC-ului.

Luni au început emoțiile și pentru absolvenții de liceu. Asta pentru că s-a dat startul examenului de Bacalaureat, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, la „examenul maturității” s-au înscris 3.847 de candidați, dintre care 117 au lipsit de la prima probă. Mai mult, un elev care a susținut examenul la centrul din orașul Deta a fost eliminat din sală după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra lui.

Examenul de Bacalaureat continuă marți, 21 iunie, cu proba obligatorie a profilului (Matematică și Istorie), miercuri, 22 iunie, are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 23 iunie, se desfășoară proba la Limba și Literatura Maternă.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie, până la ora 12..00. Pentru depunerea contestațiilor a fost alocat intervalul orar 12.00 – 18.00, în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie. Pentru a promova examenul de Bacalaureat, absolvenții de liceu trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare probă, iar media finală să fie mai mare de 6.

 

 

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/