Elev de 13 ani din Timișoara, găsit strangulat în timpul orelor online

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă, după ce un elev de clasa a VII-a de la Școala Generală nr. 7 din Timișoara a fost găsit strangulat, în locuința sa, în timpul orelor de curs online.

Tragedia s-a petrecut luni. Dascălii spun că băiatul a participat la primele două ore de curs, a și fost ascultat și a luat nota 10 la Informatică, după care nu a mai dat niciun semn. Părinții l-au găsit în casă, strangulat, cu cordonul de la un costum de lupte.

„Se pare că și-ar fi pus capăt zilelor. El face parte dintr-o familie în care părinții sunt despărțiți. Am înțeles că locuia cu tatăl său. A venit din Spania în urmă cu patru ani. Nu era consiliat de consilierul psihologic al școlii, era un băiat ascultător”, a declarat Cosmin Hogea, inspector școlar județean adjunct al județului Timiș.

Dascălii spun despre băiat că era inteligent și că nu a dat niciodată semne că ar avea vreo problemă.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

„Se implica în activitatea de la ore, era un băiat educat. Suntem copleșiți de această veste”, a spus Anda Duță, cea care i-a fost dirigintă băiatului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta urmează stabilească exact împrejurările și cauzele producerii tragediei.

tmc 640