Viceprimarul Caransebeșului izolat la domiciliu. Așteaptă rezultatul RT PCR pentru Covid

Bebe Pasere, viceprimarul municipiului Caransebeș a început de la sfârșitul săptămânii trecute să aibă simptomele de coronavirus, astfel că s-a izolat la domiciliu, până când îi ajunge rezultatul la testul RT PCR.

Viceprimarul urbei spune că sâmbătă 12 decembrie s-a deplasat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș unde a ieșit pozitiv la testul rapid, astfel că a doua zi i s-a recoltat și pentru testul RT PCR și, de două zile așteaptă rezultatul.

Eu doar pentru confirmare aștept acest rezultat, pentru că simptomele le am, mai întâi am avut o ușoară durere în gât, iar de astăzi nu mai am gust și miros. Medicul de familie mi-a recomandat tratamentul și stau acasă. Soția mea, Adina a fost testată și ea și este negativă și copii sunt negativi. Sper să fie o formă ușoară”, ne-a declarat viceprimarul Caransebeșeului, Pebe Felician Pasere.

Precizăm că și în prezent testele RT PCR sunt efectuate la Reșița, pentru că, deși a sosit, săptămânile trecute un aparat, primit de către spital de la un medic din Timișoara, toate componentele aparatului, pentru a putea să fie funcțional sunt foarte scumpe, astfel că cererea managerului Valentina David, adresată Primăriei Caransebeș, a rămas încă nesoluționată, din lipsă de bani.