Elena-Adriana Sărăor dă postul de subprefect pe candidatura la Primăria Fârliug. „Eliberarea din funcție s-a efectuat la solicitarea mea scrisă”

Elena-Adriana Sărăor, numită subprefect de Guvernul Orban la începutul anului, spune că plecarea sa de pe funcție nu are nicio legătură cu vreo răzbunare politică de la centru, ci s-a făcut chiar la solicitarea sa.

Țintește fotoliul de primar al comunei Fârliug. Acesta este motivul pentru care Elena-Adriana Sărăor a fost eliberată din funcție, solicitarea plecând tocmai de la ea. „Eliberarea mea din funcția de subprefect al județului Caraș-Severin s-a efectuat la solicitarea mea scrisă, înregistrată cu nr.2/14150 din 05.08.2020, înaintată către Ministerul Afacerilor Interne. Întrucât urmează să îmi depun candidatura pentru funcția de primar al comunei Fârliug, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, solicitarea de încetare a exercitării funcției de subprefect a fost întocmită în baza prevederilor articolului 119 din Legea 115/2015”, ne-a transmis Elena Sărăor.

Deși a fost susținută încă de la numire de Ionuț Popovici, liderul PMP Caraș-Severin, candidatura va fi sub sigla liberală. Președintele Partidului Mișcarea Populară a avut doar câteva cuvinte de spus la aflarea veștii: „Ce pot să spun?! E totuși o doamnă, mă limitez la a nu-i ura succes”.