Ei și-au demonstrat competența! Trei foști premieri și un comisar european, uniți într-un proiect politic ce ține cu România: PRO România!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

PRO România, singurul partid cu adevărat social liberal european din România, trimite în Parlamentul European o echipă de profesioniști, de oameni care și-au demonstrat deja competența în administrație și politică!

Simpla alăturare a listelor cu candidați pentru alegerile parlamentare de duminică, 26 mai, este suficientă chiar și pentru cei mai nehotărâți dintre români să pună ștampila pe PRO România, un proiect politic nou, dar care nu pleacă de la zero. Principala carte de vizită a partidului este performanța echipei de guvernare din perioada 2012-2015. Acea echipă a reușit să genereze creștere economică și a pus bazele unei dezvoltări sustenabile, iar acum le propune românilor să o mandateze pentru a-i reprezenta în Parlamentul European. Acolo unde Liviu Dragnea a închis pentru PSD toate ușile! PRO România este PRO integrare europeană, iar asta nimeni nu o poate înțelege mai bine decât Corina Crețu, comisarul european care a deschis drumul României spre finanțări importante, dar care a criticat totodată Guvernul PSD-ALDE pentru gradul, totuși, foarte redus al absorbției de fonduri europene. Corina Crețu este însoțită pe lista candidaților PRO România la alegerile europarlamentare de trei foști premieri, Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, uniți într-un proiect politic ce ține cu România!

De ce PRO România și nu PSD, PNL, ALDE sau USR?! Pentru că PRO România arată deja ca un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării. Pentru că vrea autostrăzi și spitale regionale, iar astea se fac cu bani europeni. Vrea drumuri județene care să permită valorificarea patrimoniului turistic al Caraș-Severinului, iar PRO România a așezat și acest capitol pe lista de obiective prioritare. La fel a făcut și cu asigurarea unui acces mai bun la servicii medicale de calitate, modernizând spitale, nu închizându-le!

„Importanța acestui vot nu este numai despre noi, europarlamentarii care vom ocupa un loc la Bruxelles, este un vot pentru viitorul generațiilor care vin. Îi mulțumesc lui Victor Ponta că a creat această alternativă spre care să ne uităm pentru a rămâne cu adevărat social-democrați, europeni. Pe mine mă îngrijorează foarte tare acest discurs antieuropean al PSD pentru că nu concep altfel drumul României decât în Uniunea Europeană!” – Corina Crețu, candidat PRO România

1000x100 casa brutarului

„Liviu Dragnea vrea să ne aducă pe toți din Europa în țara lui. Eu nu vreau să trăiesc în țara lui Dragnea. Am fost în județul lui, în Teleorman, oamenii acolo sunt săraci, sunt nefericiți, sunt supărați de faptul că nu au nicio șansă. Dacă nu sunt cu Dragnea, trebuie să plece din județ! Orice vot care va veni duminică la Pro România va veni de la oameni care cred în noi, nu pe care i-am dus cu forța, nu pe care i-am amenințat cu primarii, nu cei pe care îi mințim la televizor în fiecare seară și le spunem tot felul de povești. Schimbarea pe 26 mai poate să vină de la Pro România! Ceilalți, USR, PNL nu sunt pregătiți să guverneze. Noi vom schimba Guvernul Dăncilă pentru că e un guvern de oameni nepregătiți, de oameni mincinoși, de oameni slabi, dar nu vom vota niciodată să vină în loc Ludovic Orban cu ai lui sau USR. Vom lupta ca să avem un guvern cel puțin la fel de bun ca cel din 2012-2015!” – Victor Ponta, președinte PRO România

Sfidând teroarea și minciuna, cărășenii trebuie să iasă duminică la vot și să fie Pro!

Pentru Caraș-Severin și pentru Europa,

VOTAȚI PRO ROMÂNIA!

expres banat 1000x100 (2)