Ecologistul Armașu, propunere pentru PSD și PNL: „Să terminăm cu copiii, frații și cumnații în politică și funcții publice!”

Omul de afaceri Valentin Armașu, candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a instaurat o altfel de mentalitate în partidul pe care îl conduce și le cere și celorlalte formațiuni politice să facă la fel.

„În viața asta, cât trăiești, înveți. Am trecut prin multe și am învățat multe. La un moment dat nu mai contează banii în această viață, te mulțumești cu puțin. Și m-am mulțumit cu acel puțin și nu mai vreau să intru în acele jocuri care mi-ar produce mai mulți bani pentru a-i da apoi mai multor persoane. Când vezi că la nivel de județ trăiește doar cine se dorește și trăiește doar firma care merge la anumite persoane în acest județ, te saturi. Am intrat în politică să producem o schimbare. Această schimbare se vede la noi, la Partidul Ecologist, și numai dacă ne uităm pe listele pentru Consiliul Județean și Consiliu Local Reșița. Îmi doresc să schimb mentalitatea în politica județeană, asta este foarte important. Spunem că formăm și creștem tineri, dar acei tineri nu sunt de fapt decât fiii noștri, frații, cumnații etc. În Partidul Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin, e altceva, sunt tineri, dar ei nu sunt rudele mele sau ale altcuiva din partid. Nu la fel stau lucrurile la PNL sau PSD!”, a comentat Valentin Armașu.

Partidul Ecologist în Caraș-Severin este un partid al prietenilor, unde președintele Armașu refuză să dea cu pumnul în masă, un partid în care înscrierea pe lista de candidați nu costă niciun leu. În PER Caraș-Severin, din alegerile locale nu a făcut nimeni o afacere, așa cum e obiceiul în alte formațiuni. Aceste lucruri, atrage atenția președintele Armașu, le va spune în față liderilor politici județeni. Atunci când vor fi obligați să stea împreună la masa negocierilor, imediat după ziua de 27 septembrie. „Eu urăsc să mi se spună «domnul președinte». Eu îmi doresc să fiu la masa negocierilor pentru a încerca să le spun că nu mai are rost, după 25 de ani, să facem aceeași prosteală politică!”, a adăugat candidatul PER pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/