Romeo Dunca: „Hidra canceroasă care a cuprins județul sub conducerea acestui Mocioalcă dă la articulații prin oamenii de casă!”

Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, l-a identificat pe adevăratul său contracandidat în persoana secretarului general Pro România, Ion Mocioalcă, pe care îl acuză că orchestrează prin șefii de instituții totul împotriva sa.

Intrat în scena politică și în confruntarea electorală din 27 septembrie, Dunca a avertizat că va spune lucrurilor pe nume, că nu va menaja pe nimeni, că va indica nominal vinovații pentru dezastrul din Caraș-Severin. Dacă proiectul său montan Nedeia este blocat cu largul concurs al Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, „la ANAF, prin omul de casă Dragomir, s-a ajuns la banii firmei pe care o conduc”, acuză liberalul. „Nu contează că plătesc milioane la stat lună de lună sau că în situația de criză prea puțin am fost ajutat de statul român. Trebuie tăiată sursa de bani și pentru acest scop se poate revoca orice. Domnul ministru Cîțu de ce nu schimbă dinozaurii incompetenți puși pe criterii de apartenență de grup, plasați pe funcții cu sprijinul lui Mocioalcă?!
Acest Dragomir, cu studii de perceptor comunal, ajuns șef pe regiune, poate să umble la banii mei?! Timp în care ține în loc sau mușamalizează anchete ce îl privesc, de exemplu, pe Bejeriță, care primește de ani de zile lucrări de la Consiliul Județean Caraș-Severin sau de la UAT-urile din județ?!”, întreabă candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean.

 

Romeo Dunca are o listă cu cinci solicitări pentru ministrul Finanțelor. Soluționarea acestora, spune liberalul, ar oferi multe răspunsuri. „Dați de pământ cu Dragomir Ioan, șeful pe Regiunea Vest la ANAF! Deschideți dulapul cu dosare dosite ale acestuia sau reanalizați cele închise pe șest sau transferate spre rezolvare pe la alții din alte județe, eventual Hunedoara. Reconstituiți arhiva lui Bejeriță, de exemplu cea care a dispărut în foc. E foarte simplu, dacă doriți, vă consiliez. Puneți-l pe evazionist în fața procurorului după ce veți înțelege dimensiunea furtului și lăsați-l să scrie declarația de recunoaștere a vinovățiilor, mai tăindu-i din pedeapsă. După ce o să vă spună pus de cine, cum și acoperit de semnătura cui a furat, puneți mâna pe rechinul mare și schimbați-i pe toți din funcțiile în care au fost puși de cel pe care de data asta, în toată scârboșenia lui, îl veți devoala”, sunt sugestiile lui Romeo Dunca pentru ministrul Finanțelor.

(E)