Manageri, economiști, profesori, medici, juriști, ingineri, antreprenori. Echipa Andrei Pleșa, echipa PNL pentru Caransebeș!

PNL propune un tânăr antreprenor, care are deja patru ani de experiență în administrația publică locală, pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș, susținut de o echipă întreagă de profesioniști.

Andra Pleșa a intrat în competiția electorală alături de mulți oameni valoroși, candidați pentru Consiliul Local, care au dorit să arate că se poate și în Caransebeș. Că se poate construi și dezvolta, că se poate fără scandaluri interminabile, fără scuze și lamentări. Că se poate continua ceea ce începuse Marcel Vela!

„În echipa PNL pentru Caransebeș sunt oameni pe care mă bazez, în care am încredere și cu care știu că orașul va merge în direcția bună. Am convingerea că este formula potrivită pentru ca toate proiectele noastre să se realizeze, așa cum ne-am asumat. Le mulțumesc pentru tot efortul din această perioadă.Ascultați-le viziunea atunci când îi veți întâlni și veți vedea că ei sunt specialiștii de care avem nevoie. Nu am niciun dubiu: după 27 septembrie, împreună vom demonstra că #SEPOATE și în Caransebeș!”, le garantează gugulanilor, Andra Pleșa, candidatul PNL pentru funcția de edil-șef.

(E)