Eco Bau împarte amenzi. Stepanescu trimite oamenii în teren!

Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, i-a invitat pe reprezentaţii SC Eco Bau Park SRL, firmă ce a concesionat parcările cu plată din municipiu, la o nouă conciliere, avându-se în vedere nemulţumirile cetăţenilor referitoare la gestionarea locurilor de parcare.

La masa tratativelor au mai luat loc consilieri locali şi factori de decizie din Primăria Reşiţa, dar lucrurile încă nu s-au clarificat în totalitate. Primarul Stepanescu le-a solicitat funcţionarilor din cadrul Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat să-i însoţească în teren pe reprezentanţii SC Eco Bau SRL pentru a identifica împreună parcările cu plată care se află în evidenţa acestui serviciu public, eliminându-se locurile ce sunt considerate parcări de reşedinţă.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

“De asemenea, s-a reiterat faptul că nu pot fi gestionate de către SC Eco Bau Park SRL parcările ce fac obiectul studiilor de fezabilitate şi cele care se află la mai puţin de 30 de metri de frontul imobilului. Totodată, în şedinţa de Consiliu Local din data de 27 martie va fi prezentată o informare cu privire la acţiunea de identificare a parcărilor cu plată, precum şi deficienţele constatate în contractul încheiat de către Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa cu SC Eco Bau Park SRL şi măsurile ce se impun”, a precizat Marius Bălean, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/