Echipamente de protecție, donate Spitalului Județean de Urgență Reșița

După ce zilele trecute Crucea Roșie Caraș-Severin a dus la Spitalul Județean de Urgență Reșița mobilier, saltele și mese chirurgicale, acum a donat echipamente de protecție și soluții de dezinfectare, atât de utile în această perioadă.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit din nou o mână de ajutor din partea Crucii Roşii – filiala Caraş-Severin. Mai multe colete cu materiale sanitare, constând în măşti FFP2 – 3.000 de bucăți, măşti FFP3 – 300 de bucăți, combinezoane – 80 de bucăți, mănuşi chirurgicale – 4.000 de bucăți, soluţii antiseptice şi dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe au ajuns ieri la Staţionarul I, prin bunăvoinţa şi grija reprezentanţilor de la Crucea Roşie.

„Conducerea unităţii medicale mulţumeşte Crucii Roşii Caraş-Severin pentru această nouă donaţie, dar şi pentru implicarea constantă în viaţa spitalului şi a comunităţii”, se arată într-un comunicat de presă al unității sanitare.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Donații pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița! Crucea Roșie Caraș-Severin, un partener de nădejde