Echipamente de protecție, donate Spitalului Județean de Urgență Reșița

După ce zilele trecute Crucea Roșie Caraș-Severin a dus la Spitalul Județean de Urgență Reșița mobilier, saltele și mese chirurgicale, acum a donat echipamente de protecție și soluții de dezinfectare, atât de utile în această perioadă.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit din nou o mână de ajutor din partea Crucii Roşii – filiala Caraş-Severin. Mai multe colete cu materiale sanitare, constând în măşti FFP2 – 3.000 de bucăți, măşti FFP3 – 300 de bucăți, combinezoane – 80 de bucăți, mănuşi chirurgicale – 4.000 de bucăți, soluţii antiseptice şi dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe au ajuns ieri la Staţionarul I, prin bunăvoinţa şi grija reprezentanţilor de la Crucea Roşie.

leader board 728 x 90 px

„Conducerea unităţii medicale mulţumeşte Crucii Roşii Caraş-Severin pentru această nouă donaţie, dar şi pentru implicarea constantă în viaţa spitalului şi a comunităţii”, se arată într-un comunicat de presă al unității sanitare.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Donații pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița! Crucea Roșie Caraș-Severin, un partener de nădejde